Op enige kilometers ten noorden van Parijs, welkom te Campix: camping vlakbij Parijs

Ga Parijs ontdekken, zijn musea, monumenten, z’n theaters en ontdek de lichtstad.
Bezoek als toerist Parijs en z’n omgeving per metro, of maak van de gelegenheid gebruik om een sportwedstrijd of een concert te bezoeken.
Onze camping ligt op 45km afstand van Parijs, ten noorden van Ile de France, in de Parijse regio, nabij het parc Asterix en Disneyland Parijs. Een camping midden in de natuur.
Campix ontvangt kampeerders, vakantiegangers op doorrreis voor wie we bungalows verhuren, of toeristen met caravan of camping-car die Parijs willen bezoeken.
Rust en buitenleven, op slechts enige kilometres van de hoofdstad in een vakantiesfeer, voor een overnachting of voor een week. Huur uw mobile-home of reserveer een kampeerplaats voor uw caravan/camping-car en ga er op uit om de Parijse regio en zijn vele toeristische plekken te ontdekken.

Campix is een fijne camping waar een kampvuur geoorloofd is. Kamperen in een tent, een caravan of in een huisje en profiteren van een prachtig zwembad en kinderbad, een speelweide met glijbaan voor de kleintjes. De snackbar biedt u de mogelijkheid te eten en in de winkel zijn de entreekaartjes te koop die toegang bieden tot de twee grote attraktieparken (Asterix en Disneyland).

Camping gelegen nabij park Asterix,

Campix biedt u de gelegenheid attracties en shows te ontdekken die het park Asterix te bieden heeft van april tot november. Reserveer uw plaatsen, bestel uw entreekaarten en vind hierbij een routebeschrijving.

Camping Disneyland Parijs

Campix is een camping gelegen bij Parijs en Disneyland. Op slechts een uur van Marne la Vallée is onze camping het ideale vertrekpunt om het department Oise en zijn vele attractieparken te bezoeken. Verblijf, op enige kilometers van Parc Astérix, voor een dag of weekend met uw familie of vrienden in Saint Leu d’Esserent en bezoek het park Disneyland of park Walt Disney Studios.

Scroll naar boven