Camping Campix te Saint Leu d’Esserent ligt op slechts 20km van het ‘Normandische Dorp’ Asterix.
Dicht bij Parijs, Ile de France, en tussen Beauvais, Ermenonville en Senlis gelegen en niet ver van Marne la Vallée is deze camping het vertrekpunt voor uw leuke en culturele uitstapjes.

Camping vlakbij park Asterix op slechts 20km van het attractiepark, Campix biedt u de gelegenheid om gedurende een weekend of dag met familie of vrienden meerdere attractieparken bij Parijs te bezoeken. Gelegen in het departement Oise ten noorden van Senlis nabij Plailly en vlakbij park Asterix ontvangt onze camping u graag van maart tot november.


Ideaal startpunt om het Normandische Dorp met z’n vele activiteiten te ontdekken met de familie. Kinderen en ouders kunnen zich een dag of een weekend vermaken in de wereld van Uderzo en Goscinny, de schrijvers van de stripverhalen van Asterix en Obelix.

De route naar Park Asterix.

Over de weg, 30km ten noorden van Parijs, autoroute A1 richting Senlis nemen. Vanaf de A16, afslag Beauvais daarna richting Creil, Chantilly/Senlis(E46), vervolgens bij Senlis richting Parijs.

Openings data van Park Asterix.

De officiele seizoensopening van het park is april. De seizoen periode is van april tot november. Bekijk de seizoen-openings tijden hier

Wat kost de entree?

Het pretpark biedt u verschillende entree tarieven et andere formules. Hoe eerder u entree kaartjes bestelt des te goedkoper bent u uit ( kaartjes speciale prijs: 38€ volwassenen en 35€ voor kinderen). De speciale aanbiedingen zijn niet permanent. Bij voorkeur op de officiele site kijken. De normale prijzen buiten de speciale acties zijn resp. 46€ voor volwassenen en 38€ voor kinderen.

Waar zijn de entreekaarten te koop?

U kunt direkt op de site van park Asterix reserveren. Kaartjes kunt u echter ook kopen bij de receptie van camping Campix deze zijn iets goedkoper en u heeft geen wachttijd bij de ingang van het park.
Het verblijf op de camping, het bezoek aan park Asterix, biedt plezier voor het hele gezin, zowel jong als oud.

Park Asterix biedt meer dan 36 attracties,waarvan een tiental voor kinderen onder de 6 jaar. Liefhebbers van sensatie vinden hier de kick in de achtbanen Tonnerre de Zeus, le Goudirix of la Trace de Hourra. Voor de kids zijn er shows waarin ze in het universum van Asterix belanden.

Scroll naar boven