Camping Campix i hjertet af landet, og tæt på alt.

Camping Campix er placeret umiddelbart nord for kommunen
St-Leu-d`Esserent, tæt på floden Oise, i et forladt gammelt stenbrud, som nu er dækket med tykke plantevækster.
De meterhøje kalkstensvægge i det tidligere stenbrud, hvor campingpladsen er bygget op, er det naturlige hegn på pladsens nordlige og vestlige side, og tilfører pladsen en ganske særlig stemning. Man overraskes når man ser at dette område huser mere end 175 pladser, hvor næsten alle er med Elektricitet. Rummelig plads i ydersæsonen, med åbne pladser uden afskærmning.

I Juli og August, er denne campingplads en summen af liv, hvor børn kan møde nye venner, og få eventyrlige oplevelser ved at udforske denne unikke plads. I modsætning til andre campingpladser, er der ikke nogen fastligger pladser på Campix. For telt-campister venter der et specielt område, som illuderer en campingplads i ørkenen, her er grill og bål også tilladt.
Svømmebassinet er også en god grund til et længere ophold, her er også solpladser.

Har du ikke telt eller campingvogn?

Så udlejer vi en 4 personers HYTTE, udstyret med varme, køleskab og en overdækket terrasse med et camping køkken. De sanitære anlæg er sammen med de andre gæster på campingpladsen.
Endnu sjovere er ”ROULOTTES” eller Sigøjnervognen, specielt med mindre børn. Den kan max. rumme 4 personer, og er lokaliseret på det højeste punkt på pladsen, ( det kræver at man kan klare nogle få trapper), men som til gengæld giver en fantastisk udsigt ud over Campix, og har sol helt hen sidst på dagen. Vognen har køkken med to kogeplader, og køleskab. Vand, bad, og toiletter er i den centrale bygning på pladsen.
Eller leje en mere komfortabel 5-6 personers GITOTEL, med eget køkken, toilet og badeværelse.

Chalet Gitotel
Snack & Shop
De sanitære faciliteter på campingpladsen, ligger centralt placeret og er udstyret med brusebad (ingen poletter) håndvaske, hårtørrere, vaskemaskine, og tørretumbler.
Cabines de randonneur
Sanitaires

De, der er på udkig efter mere komfort, vil foretrække at leje en Gitotel-bungalow med 4/5 sovepladser og egne sanitære faciliteter.

Roulottes
Groupe
Lejrchefen overvåger personligt campingpladsen. Han taler flydende engelsk, og hjælper gerne med spørgsmål, og at forklare mere om de seværdigheder der er i lokalområdet, Oise Valley, og omegnen.
Scroll to Top