Campix is een camping gelegen bij Parijs en Disneyland. Op slechts een uur van Marne la Vallée is onze camping het ideale vertrekpunt om het department Oise en zijn vele attractieparken te bezoeken. Verblijf, op enige kilometers van Parc Astérix, voor een dag of weekend met uw familie of vrienden in Saint Leu d’Esserent en bezoek het park Disneyland of park Walt Disney Studios.

De route van de camping naar Eurodisney.

Vanuit noord Frankrijk autoroute A1 daarna autoroute A3/E15 richting Marne la Vallée(Disneyland Paris). Vanuit Parijs autoroute A4(Europese weg E50) richting Walt Disney Studios.

Openings data van Eurodisney Paris.

Disneyland Paris en de Sudios Walt Disney zijn het gehele jaar geopend. De beste periodes om de parken te bezoeken zijn de periodes half januari-half maart en half april-half mei.

Wat kost de entrée?

De prijs per kaartje geldig voor een dag (Disneyland of Walt Disney Studio naar keus) is 47€ voor volwassenen en 40€ voor kinderen. Ook kunt u kiezen voor een “pass” 1 dag 2 parken voor 62€ tarief volwassenen en 55€ voor de kinderen. Disneyland Paris biedt ook kaartjes, geldig voor twee dagen om volop van alle attracties te genieten.


Waar zijn de entreekaarten te koop?

Zoals bij alle attractieparken, hoe eerder u reserveert, des te goedkoper de entree. Het is aan te raden op de internet site disneylandparis.fr te kijken om te profiteren van de laatste aanbiedingen.
U kunt uw entreekaartjes online kopen .
Regelmatig vindt u er speciale aanbiedingen en andere acties. De receptie van de camping kan u ook informeren waar u uw plaatsen kunt kopen.


Het verblijf op de camping, het bezoek aan Disneyland Parijs, biedt plezier voor het hele gezin, zowel de kids als de ouders.


Disneyland Paris en de studios Walt Disney zijn voor het hele gezin, jong en oud. Vele attracties, evenementen, parades, voorstellingen en niet te vergeten de vele restaurants. U wacht een dag vol vermaak en ontspanning op slechts enkele kilometers van onze camping

 

 

 

Share