Camping Campix is gelegen  Oise bij het dorp St Leu d´Esserent

Camping Campix is gelegen in een voormalige kalksteensteengroeve in het dal van de rivier de Oise bij het dorp St Leu d´Esserent zo´n veertig kilometer ten noorden van Parijs.

 

 

 


Het zeer geterrasseerde en beboste terrein wordt aan de west- en noordzijde omringd door metershoge kalksteenformaties, die voor een unieke ambiance zorgen.

De verrassende inrichting van het gebied doet niet vermoeden dat er meer dan 175 staanplaatsen zijn, voorzien van elektriciteit.

Daarnaast zijn er voor de tentkampeerders zeer veel afgezonderde hoekjes, minivalleitjes en heuveltjes voor een verrassend kampeeravontuur.

Er is ook een zwembad, dat op geraffineerde wijze is geïntegreerd in het landschap.

Voor grotere groepen zijn aparte terreingedeelten beschikbaar waar men rond een eigen kampvuur kan verblijven.

Het toiletgebouw is voorzien van degelijk sanitair: wasbakken, individuele douchecabines en aan de buitenzijde was- en afwasbakken; alles bij de verblijfsprijs inbegrepen. Tegen betaling kan gebruikgemaakt worden van een wasmachine en droogautomaat.

Geen tent of caravan? U kunt ook een 'Trekkershut' huren. Geschikt voor maximaal vier personen. Voorzien van verwarming en een overdekte veranda met eenvoudige CampingGaz-kookgelegenheid, koelkast en tuinmeubilair. Voor de sanitaire voorzieningen (water, douche, wc) bent u aangewezen op de centrale campingfaciliteiten.

Nog avontuurlijker, zeker voor kleine kinderen, zijn de 'Roulottes', Pipowagens in goed Nederlands. Voor maximaal vier personen. Geplaatst op het hoogste punt van de camping - trappenlopen! - dus met een mooi uitzicht over Campix en aan het eind van de dag het langst in de zon. Binnen keukentje met 2 pits gasplaat en koelkast. Voor de sanitaire voorzieningen (water, douche, wc) bent u aangewezen op de centrale campingfaciliteiten.

Wie meer comfort wil kan een bungalow 'Gitotel' huren. Voorzien van eigen douche, toilet en keuken. Geschikt voor maximaal 5 personen.

Share